Recomandari

Clienti

client-fericit-vila8 “Eu stau de 2 ani in ansamblul din Corbeanca si sunt foarte multumit. Zona verde, linistita, aproape de centru, cu infrastructura completa. Va recomand Omnis!”

— Alexander, 27 ani, Manager


client-fericit-vila “Am locuit multa vreme in strainatate, iar cand am revenit in tara m-am mutat in Omnis Corbeanca si m-am bucurat enorm sa descopar o comunitate deosebita, cu un inalt grad de civilizatie, unde copilul meu si intreaga familie s-a integrat imediat. Suntem foarte aproape de scoala, de serviciu, de zona comerciala Baneasa si de aeroport, facilitati de care aveam mare nevoie.”

— Corina, 39 ani, Inginer


client-fericit-vila6 “Ma bucur nespus ca am cumparat casa din Omnis Residence Corbeanca pentru ca astfel mi s-a oferit oportunitatea sa locuiesc intr-o zona foarte frumoasa si sa intalnesc oameni minunati. Apreciez in mod deosebit tot ceea ce faceti si va doresc mult succes in continuare!”

— Mihaela, 55 ani, Arhitect


client-fericit-vila4 “Eu locuiesc in Omnis Corbeanca din 2013 si sunt foarte multumit. Am primit o casa la cheie, racordata la toate utilitatile, pe care a trebuit doar sa o mobilez. Dezvoltatorul asigura mentenanta echipamentelor si administrarea ansamblului, iar vecinii sunt oameni deosebiti.”

— Radu, 36 ani, CEO


client-fericit-vila5 “Locuiesc in Ansamblul Omnis Corbeanca din februarie 2014, intr-o vila tip duplex. Casa am primit-o la cheie, curtea este mare, zona foarte linistita si placuta. Am avantajul ca ajung usor in oras si beneficiez de linistea si aerul curat de padure. Toate utilitatile functioneaza perfect, iar relatia cu dezvoltatorul este extrem de cordiala.”

— Corina, 50 ani, Diplomat


client-fericit-vila9 “ Dupa multe cautari, am vizionat casa din Omnis Domnesti si am decis imediat sa o cumparam. Locuim de 3 ani aici si suntem extrem de multumiti.”

— Daniela Dumitru, 42 ani, Director


client-fericit-vila3 “Iata ca a trecut deja un an de cand ne-am mutat in Omnis Domnesti si hotararea luata atunci s-a dovedit a fi una excelenta. O casa frumos compartimentata, cu un teren generos, care noua ne confera caminul visat.”

— Magda, 40 ani, Jurist


client-fericit-vila7 “Am cumparat anul trecut un teren cu proiect gata autorizat in ansamblul Omnis Residence din Domnesti si am inceput sa imi construiesc o casa in regie proprie. Locatia este perfecta pentru fetita mea!”

— Eduard, 38 ani, Inginer

Parteneri

Vistra Vistra Accounting & Professional Services
“Grupul New Real Estate Holding este clientul Vistra la nivel international, iar colaborarea noastra a inceput in anul 2012. Parteneriatul se bazeaza in primul rand pe incredere si profesionalism, New Real Estate Capital fiind o companie solida, integra, aflata in continua dezvoltare. Este o reala placere sa lucram impreuna!”

— Daniela Iaru, MCS Manager


sigla Arua Arua Create Design
“Am deosebita placere si onoarea sa lucrez cu aceasta companie de peste 5 ani, toate proiectele dezvoltate impreuna fiind un real succes. Creativitatea, atentia la detalii, gradul ridicat de confort si utilitate acordat fiecarei unitati locative, preocuparea permanenta pentru respectarea tuturor standardelor si procedurilor, sunt doar cateva dintre valorile implementate si promovate in cadrul proiectelor Omnis Residence.”

— Arh. Aurelia Huluba, Managing Partner


Tettogrup Tettogrup
“Am inceput sa colaboram in anul 2013, proiectele realizate impreuna fiind din ce in ce mai ample si mai complexe. Rigurozitatea impusa pentru executia si verificarea lucrarilor de constructii, interesul sporit pentru repectarea tuturor standardelor de calitate, atentia acordata alegerii materialelor puse in opera, implicarea permanenta si comunicarea eficienta, sunt doar cateva caracteristici care denota profesionalismul, responsabilitatea si seriozitatea cu care New Real Estate Capital abordeaza proiectele Omnis Residence.”

— Ing. Constantin Maftei, Director General


sigla Urban Enviro Urban Enviro Consulting Group
„Parteneriatul nostru a inceput in urma cu 3 ani si s-a transformat intr-o adevarata si sincera prietenie. Ii apreciez foarte mult pentru amabilitatea, seriozitatea si responsabilitatea cu care inteleg sa abordeze fiecare relatie de afaceri, dar mai ales pentru preocuparea permanenta si interesul real acordate aspectelor legate de protectia mediului, asigurarea confortului si cresterea calitatii vietii locuitorilor din ansamblurile Omnis Residence.”

— Dr. Cristina Balta, Managing Partner


sigla Portnoi Portnoi, Tudor si Asociatii
“Oferim consultanta si asistenta juridica societatii New Real Estate Capital inca din anul 2011 si in tot acest timp am reusit sa construim impreuna un parteneriat solid, cu valori si interese comune. Onestitatea, responsabilitatea, comunicarea permanenta si dorinta de cooperare, sunt doar cateva dintre atributele ce stau la baza colaborarii noastre indelungate si eficiente.”

— Av. Alis Patlageanu, Partner


Tehcon Techcon Edilitare & Infrastructura
„Colaborarea noastra a inceput in urma cu 2 ani, cand am realizat o parte din infrastructura pentru ansamblul rezidential Omnis Corbeanca, lucrare ce s-a derulat in cele mai bune conditii, echipa manageriala a New Real Estate Capital dand dovada de o reala implicare, seriozitate maxima si profesionalism. Ne dorim sa dezvoltam cat mai multe proiecte importante impreuna! “

— Ing. Florin Stefan, Project Manager


HyperCubic HyberCubic ITO
“Grupul New Real Estate Holding face parte din portofoliul de clienti HyperCubic de mai bine de 3 ani. Acest lucru nu ar fi fost posibil daca la mijloc nu ar fi existat valori umane si profesionale, interese sincere si echitate. Echipa New Real Estate pune egal intre faptic si declarativ, este ferma si isi cunoaste foarte clar obiectivele. Crestem impreuna si construim viitorul!”

— Alexandru Trifu, Sales Manager