Portofoliu

In toamna anului 2010 am inceput dezvoltarea a doua ansambluri rezidentiale in localitatile Corbeanca si Domnesti, judetul Ilfov, in nordul, respectiv vestul capitalei, purtand marca Omnis Residence.

Ansamblul Omnis Corbeanca va cuprinde un total de 52 de unitati, din care 17 vile sunt deja locuite, 3 vile se afla in constructie, intregul ansamblu urmand a fi finalizat pana in decembrie 2017.

Ansamblul Omnis Domnesti va cuprinde un total de 33 de unitati, din care 12 vile sunt deja locuite, restul unitatilor urmand a fi dezvoltate pe baza de proiect, la cererea clientilor nostrii.

Noua etapa de dezvoltare inceputa in toamna anului 2014 cuprinde proiecte de vile noi, tip duplex sau individuale, cu 4 – 6 camere, avand structura exclusiv din beton armat, inchideri exterioare din caramida, compartimentari interioare si finisaje ce pot fi personalizate in functie de solicitarile clientilor.

Proiectele dezvoltate in cadrul primei etape au cuprins vile tip duplex si individuale, modelele Familia si Prosapia avand 3 camere, modelul Perficio avand 4 camere, iar modelul Princeps 5 camere.


princeps-vila

Vila Princeps

Prosapia

Vila Prosapia

Fatada Perficio

Vila Perficio

Familia

Vila Familia